Преводи од, за, и во Југоисточна Европa

логото

click to enlarge!
cmyk-blue
(2000x1000px/300dpi)
  cmyk-white
(2000x1000px/300dpi)
 
small_traduki_logo_cmyk_blue
  small_traduki_logo_cmyk_white
 
bw-black
(2000x1000px/300dpi)
  bw-white
(2000x1000px/300dpi)
 
small_traduki_logo_bw_black
  small_traduki_logo_bw_white
 

Тука во различни формати на податоци и конвертирано во зип-формат може да се преземе логото на ТРАДУКИ. Тоа е соодветно за најразлични употреби (позитивни или негативни). Исто така постои и модел во CMYK боја за офсет печатење.

zip

партнери на проектот

traduki partners 2014 d