Преводи од, за, и во Југоисточна Европa

контакт

Hana Stojić    
Претставништво ТРАДУКИ
S. Fischer Stiftung
Neue Grünstraße 17
D-10179 Berlin
  Tel.:+49-30-847-1211-21
Fax:+49-30-847-1211-19
Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.
     
Andrej Lovsin    
Претставништво ТРАДУКИ
S. Fischer Stiftung
Neue Grünstraße 17
D-10179 Berlin
  Tel.:+49-30-847-1211-22
Fax:+49-30-847-1211-19
Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.
     
Brigitte Burgmann-Guldner    
KulturKontakt Austria
Universitätsstraße 5
A-1010 Wien
  Tel.: +43-1-523-87-65-47
Fax: +43-1-523-87-65-20
Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.
     

Редакција:
Margit Jugo (Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.)
Benjamin Langer (Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.)

Идејно советување, реализација и администрација:
Berislav Župarić
(Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.)

Превод на македонски јазик: Iva Fidanceva

партнери на проектот

traduki partners 2014 d