Преводи од, за, и во Југоисточна Европa
Печати

Ein ganzes Leben

.

637 seethaler ein ganzes leben-

Ein ganzes Leben [Цел живот] од Роберт Зееталер излезе на српски јазик (извадок) во превод на Љиљана Илиќ и Наташа Вукајловиќ-Фишер под наслов Čitav život во издание на Booka, Белград и на бугарски јазик (извадок) во превод на Дарја Хараланова под наслов Цял един живот во издание на Аквариус, Софија.