Печати

Monsieur et Madame Rivaz

.

594 lovey domnulРоманскиот превод на оваа книга беше поддржан од ТРАДУКИ. Описот на книгата ќе биде достапен овде во најскоро време.

Monsieur et Madame Rivaz [Господин и госпоѓа Рива] од Катрин Ловej излезе на романски јазик (извадок) во превод на Флорика Киодару-Куриол под наслов Domnul şi Doamna Riva во издание на Скоала Арделеана, Клуј Напоча.