Преводи од, за, и во Југоисточна Европa

импресум

ТРАДУКИ е европска мрежа за литература и книги, во која учествуваат Австрија, Албанија, Босна и Херцеговина, Бугарија, Германија, Косово, Лихтенштајн, Македонија, Романија, Словенија, Србија, Хрватска, Црна Гора и Швајцарија.

Одговорно лице за содржината на списанието
Антје Конциус
Канцеларија ТРАДУКИ
Фондација С. Фишер
Ноје Гринштрасе бр. 17
D-10179 Берлин
Тел.:+49-30-847-1211-10
Факс:+49-30-847-1211-19
Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.

Важно упатство:
ТРАДУКИ сака да ви понуди линкови на други веб-страници, меѓутоа од правна гледна точка се чини неопходно следново упатство:
ТРАДУКИ нема никакво влијание врз обликувањето и содржините на страниците, на кои упатува некој линк од нашата веб-страница и изразито се дистанцира од сите содржини на страниците на кои упатуваат линковите.

ТРАДУКИ не презема никаква одговорност за содржините на страниците, на кои се упатува од нашата сопствена интернетстраница.

партнери на проектот

traduki partners 2014 d