Преводи од, за, и во Југоисточна Европa

автори

Печати

Урех, Мари-Жан

urech marie jeanne by charly rappo© Charly RappoМари-Жан Урех е родена 1976 год. во Лозана. Студира социологија и антропологија во Лозана и во 2001 год. дипломира на Филмската школа во Лондон. Денес живее како режисерка и писателка во Лозана.

Вебстраница